Super Mario Run nu beschikbaar voor iOS

Door: Lub Snoek | 16 december 2016 09:28

Nieuws

Vanaf nu kunnen gebruikers van een iPhone of iPad Super Mario Run downloaden in de App Store. De eerste paar levels kun je gratis spelen.

Keynote

Tijdens de Keynote waar onder andere de iPhone 7 werd aangekondigd, werd het icoon van Nintendo al getoond. Toen werd al duidelijk dat de fans nog enkele maanden moesten wachten. Het is Apple gelukt om fans het allerleukste kerstcadeau te geven: Mario op de iPhone. Lees ook: MacBook Pro 2016 - Op zoek naar vernieuwing.

Vertrouwd

Voor fans zal de eerste officiële mobiele game van Nintendo vertrouwd aanvoelen. Het allereerste wat je ziet als je Super Mario Run opstart, is een duidelijke knipoog naar de GameBoy en alle andere klassiekers van Nintendo.

De verhaallijn is minstens zo vertrouwd. Je verwacht het niet, maar Bowser ontvoert wederom Peach. Het is natuurlijk aan onze favoriete loodgieter om de prinses te redden uit de klauwen van Bowser.

Demo

Gebruikers kunnen Super Mario Run gratis downloaden uit de App Store voor iPhone en iPad. De eerste wereld is voor een groot deel speelbaar in de gratis versie. De eerste Wereld bestaat uit drie levels en de eerste kerker van Bowser. Hoewel de eerste levels volledig speelbaar zijn, is de kerker slechts 20 seconden speelbaar.

Het was al duidelijk dat Super Mario Run niet goedkoop zou worden. Op het aankoopscherm zie je dat het volledig speelbaar maken van de game je 9,99 euro gaat kosten.

Een tientje

Naast het speelbaar maken van alle zes werelden, krijg je als klap op de vuurpijl ook nog 20 racetickets, 3000 munten en een speciaal blok. Het mag wat kosten, maar dan heb je ook wat!

0 Reactie(s) op: Super Mario Run nu beschikbaar voor iOS

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.