Rovio lanceert Angry Birds Space

Door: Elmar Rekers | 22 maart 2012 11:13

iPad

Spellenmaker Rovio heeft donderdag Angry Birds Space gelanceerd. Deze volledig nieuwe Angry Birds-game is te downloaden voor de iPhone, iPad, Mac, pc en Android.

Angry Birds Space biedt spelers een totaal van zestig nieuwe levels, zes nieuwe vogels met superkrachten en een gameplay die vooral om gewichtsloosheid draait. Ontwikkelaar Rovio belooft de game in de toekomst van verschillende updates te voorzien.

De prijs van de nieuwe Angry Birds-game varieert per platform. Zo is er voor Android-gebruikers zowel een gratis versie met reclame als een betaalde variant beschikbaar. iOS-gebruikers kunnen de game alleen spelen door 79 eurocent (iPhone) of 2,39 euro (iPad) te betalen.

Lancering van een franchise

Met Angry Birds Space meent Rovio een grote sprong voorwaarts te maken binnen de entertainmentindustrie. "Dit is niet simpelweg de lancering van een game, het is de lancering van een hele franchise. Rovio is een van de eerste merken die een product in zowel de digitale als de fysieke wereld lanceert", aldus managing officer Peter Vesterbacka over het succes van Angry Birds ook buiten de verschillende applicatiewinkels.

[youtube]MRxSVEM-Bto[/youtube]

0 Reactie(s) op: Rovio lanceert Angry Birds Space

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.