Logitech koopt ontwikkelaar Kickstarter-hit TidyTilt

Door: Elmar Rekers | 06 juni 2013 13:10

Nieuws

Logitech heeft de startup TT Design Labs opgekocht. Het bedrijfje vergaarde veel media-aandacht met hun Kickstarter-project TidyTilt; een magnetische houder voor oordopjes die tevens dienst doet als standaard en smart cover voor een iPhone.

Logitech laat weten dat het binnenkort twee TT Design-producten onder eigen naam zal introduceren: de TidyTilt-cover en de JustMount. De laatstgenoemde is net als de TidyTilt magnetisch, en kan aan de muur bevestigd worden om een iPhone verticaal op te plakken en zaken als oordopjes en sleutels vast te houden.

Crowd-funding

TT Design Labs kreeg met hun Kickstarter-project TidyTilt veel media-aandacht, vooral omdat er ruim 200.000 dollar werd opgehaald voor de ontwikkeling. De twee oprichters van de startup zullen aantreden in dienst van Logitech, waar ze naar eigen zeggen hun producten verder kunnen ontwikkelen. Via de Logitech-website zijn de twee eerste accessoires al voor te bestellen.

Logitech laat weten zeer geïnteresseerd te zijn in de crowd-funding-website Kickstarter, en sluit niet uit dat ze zelf ook producten via dit kanaal gaan ontwikkelen.

0 Reactie(s) op: Logitech koopt ontwikkelaar Kickstarter-hit TidyTilt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.