iPhone app: nieuws met diepgang

Door: Robin Smit | 17 maart 2012 09:02

Nieuws

De manier waarop we nieuws lezen is erg persoonlijk. Trouw brengt het nieuws met de nieuwe app op een overzichtelijk en visuele manier.

In de Trouw.nl Mobile app zijn alle nieuwsberichten te lezen die ook zijn te vinden op Trouw.nl. Opvallend aan deze nieuwsberichten is het feit dat er ook veel mooie achtergrondartikelen bij zijn. Al deze artikelen worden weergegeven in een mooie interface. Zo worden op het beginscherm nieuwsartikelen in mooie foto's getoond. Daaronder zijn categorieën te vinden. Een leuke toevoeging is de mogelijkheid om de tien meest gelezen artikelen te bekijken. Het overige aanbod van categorieën is wel vrij klein.

Binnen de app is het mogelijk artikelen te delen met Social Media. Daarnaast kunnen reacties worden bekeken en geplaatst. Een leuke extra toevoeging is de vele opinie artikelen die in de app kunnen worden bekeken. Hierbij wordt ingegaan op actuele onderwerpen die veel in het nieuws zijn.

Kortom

De app van Trouw.nl brengt het nieuws van de gelijknamige website naar je iPhone. Dit wordt gedaan op een overzichtelijk en visuele manier. Leuke toevoegingen zijn de mogelijkheden om de meest actuele artikelen te bekijken en de vele opinie- en achtergrondartikelen. Hiermee weet Trouw.nl zich te onderscheiden van vergelijkbare nieuws applicaties.

Beoordeling 8/10

Bekijk Trouw.nl mobile verder in iTunes (iPhone)

0 Reactie(s) op: iPhone app: nieuws met diepgang

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.