'Speciaal iPad Pro-toetsenbord in iOS 9'

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 15 juni 2015 15:11

iPad

iOS 9 bevat een speciaal groter toetsenbord dat waarschijnlijk bedoeld is voor de iPad Pro. Dat heeft ontwikkelaar Steven Throughton-Smith ontdekt.

Het grotere toetsenbord in iOS 9 zou erop kunnen wijzen dat het besturingssysteem al is klaargemaakt voor de iPad Pro. De iPad is nog altijd niet officieel bevestigd, maar dat de Pro er gaat komen lijkt nu wel zeker. Het toetsenbord is op dit moment nog niet te gebruiken en zal wellicht pas beschikbaar worden als de iPad Pro beschikbaar wordt. Ook de split screen-optie die in iOS 9 zit zou een duidelijk hint naar de iPad kunnen zijn. Lees ook: Apple maakt iOS 9 slimmer en pro-actief.

Ideaal voor de iPad Pro

Het grotere toetsenbord ziet er uit zoals de meeste toetsenborden. Het toetsenbord is echter wel groter en heeft daardoor extra ruimte voor leestekens. Omdat het toetsenbord groter is lijkt het ideaal te zijn voor een grotere iPad. Het toetsenbord is de duidelijkste hint richting de iPad Pro. Volgens eerdere geruchten zal de iPad 12.9 inch groot worden, een styluspen krijgen en een zakelijk karakter hebben. De Pro wordt pas volgend jaar verwacht.

Het toetsenbord ziet er zo uit:

0 Reactie(s) op: 'Speciaal iPad Pro-toetsenbord in iOS 9'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.