Alles wat je moet weten over de iPad Pro mini

Door: Lub Snoek | 02 maart 2016 13:59

Apple Watch

Apple kondigt eind deze maand haar nieuwe iPad aan en deze zal in ieder geval op één punt betere specificaties hebben dan zijn grote broer; een betere camera. Volgens Mark Gurman krijgt de kleinere iPad Pro een 12MP camera die 4K video kan schieten. Wat we nog meer kunnen verwachten? Lees het hier!

Uit interne prototypes is gebleken dat de nieuwe iPad een 12MP camera krijgt, welke vergelijkbaar is met de sensor van de iPhone 6s. De iPad Pro van afgelopen november heeft een camera van 8MP. Lees ook: Zo maak je nog mooiere foto's op je iPad.

Doordat het kleinere formaat van de iPad de mobiliteit van de tablet ten goede komt, klinkt het logisch dat Apple deze iPad een betere camera geeft. Net als de andere nieuwe iPads, krijgt de nieuwe kleine iPad Pro een FaceTime HD camera aan de voorkant. Met de 12MP camera zou de nieuwe iPad ook in staat zijn om 4K video's te schieten.

Kleiner maar minstens zo goed

Naast een betere camera wordt de nieuwe iPad simpelweg een kleine iPad Pro: we kunnen een A9X processor verwachten, een scherm dat overweg kan met een Apple Pencil, 4 speakers en een Smart Connector voor een nieuw en kleiner Smart Keyboard. De nieuwe iPad krijgt naar alle waarschijnlijkheid ook een beter display, waardoor het scherm helderder wordt en minder weerspiegelend dan het scherm van de iPad Air 2.

Apple kondigt de nieuwe iPad naar alle waarschijnlijkheid aan op 21 maart, tegelijk met de 4-inch iPhone SE en nieuwe Apple Watch-modellen.

0 Reactie(s) op: Alles wat je moet weten over de iPad Pro mini

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.