Carmageddon: Nostalgische racegame stelt teleur

Door: Robin Smit | 04 september 2013 07:00

iPad

Elke serieuze gamer kan zich waarschijnlijk nog als de dag van gisteren herinneren hoe de game Carmageddon vele jaren geleden op de markt kwam. In deze arcade racer was niet het neerzetten van de snelste tijd het voornaamste doel, maar het kapot maken van jouw tegenstanders. Vanaf nu kan dit ook op

None

Beoordeling 5/10

Prijs: € 3,59

Beschikbaar voor: iPhone, iPad & iPod Touch

5
Score
50
Score: 50

Het kapotmaken van tegenstanders doe je door zo vaak en hard mogelijk op ze in te rijden. Hier heb je echter wel een bepaald tijdslimiet voor. Dit kan je weer vergroten door onschuldige omstanders op een wrede manier aan hun einde te brengen. Het mag dus duidelijk zijn dat deze racegame zeker niet voor de jongsten bedoeld is.

Ondanks dat Carmageddon bij veel gamers een behoorlijke portie jeugdsentiment naar boven zal brengen, moet helaas wel worden geconcludeerd dat deze klassieker de tand des tijds niet ongeschonden is doorgekomen. De besturing voelt gedateerd aan en levels ogen kaal en saai. Waarschijnlijk zullen deze factoren voor trouwe fans van de game niet als erg belangrijk aanvoelen, maar wanneer dit je eerste contact is met Carmageddon raden we je aan nog even verder te zoeken naar een goede racegame.

Kortom

Carmageddon is een arcade racegame uit de oude doos die nieuw leven is ingeblazen met een versie voor iOS. Helaas voelt de game hopeloos gedateerd aan, ook voor een mobiele game. Hierdoor weet Carmageddon vooral gericht te zijn op gamers die een snufje jeugdsentiment willen ophalen.

0 Reactie(s) op: Carmageddon: Nostalgische racegame stelt teleur

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.