Op zoek naar de beste Sinterklaas-cadeaus? Je vindt ze met deze 6 apps

Door: Daan Doedens | 16 november 2015 11:01

Review

Inhoudsopgave

 1. Inleiding
 2. pagina 2

Sinterklaas is in het land, en het grote shoppen voor de beste cadeau's kan beginnen! Maar er zijn tegenwoordig zoveel webwinkels dat je de draad een beetje kwijt kunt raken. Met deze zes apps vind je op je smartphone en tablet snel, gemakkelijk en goedkoop precies wat je zoekt.

Marktplaats

Marktplaats is natuurlijk vooral bekend om zijn tweedehands spullen, maar ook voor gloednieuwe cadeautjes kun je er prima terecht. Veel (web)winkels zetten er advertenties neer en via iDeal of PayPal kun je snel en veilig betalen. De app is overzichtelijk en het is makkelijk om te sorteren op prijs en kwaliteit.

Op Marktplaats zijn niet alleen producten te koop, ook diensten kunnen worden aangeboden. Op zoek naar een last-minute hulpsinterklaas? Ook dan is Marktplaats een ideaal beginpunt.

De Marktplaats-app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

eBay

eBay is de internationale voorloper van Marktplaats. Het grootste voordeel daarvan is dat je kunt putten uit een bijna onuitputtelijke bron van aanbieders. Veel bedrijven uit bijvoorbeeld Azië sturen hun spullen gewoon zonder verzendkosten op, maar er zijn ook veel Nederlandse verkopers te vinden.

Neem even de tijd om de sorteeropties door te nemen zodat je niet oneindig aan het scrollen bent en houd het feedbackpercentage van de verkoper in de gaten, dan zou het zomaar kunnen dat je je volledige kerst- en Sintaankopen gewoon online kunt doen.

De eBay-app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

Groupon

Groupon is een grote kortingverzamelaar. Het internet wordt afgespeurd op zoek naar de beste koopjes. Het gaat daarbij niet alleen om restaurants en andere eetgelegenheden, hoewel Groupon daar we bekend om staat, maar ook producten zijn er soms spotgoedkoop.

Het aanbod is lang niet zo groot als bij Marktplaats en eBay, maar de kortingen kunnen hoog oplopen. Als je graag op de kleintjes let, is Groupon een goede app om af en toe even te openen en even door de lijst met aanbiedingen te scrollen.

Groupon is gratis te downloaden voor Android en iOS.

2 Reactie(s) op: Op zoek naar de beste Sinterklaas-cadeaus? Je vindt ze met deze 6 apps

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 16 november 2015 11:21 Anoniem
  Groupon is de laatste tijd niet meer wat het geweest is. Marktplaats heeft daarentegen de laatste tijd heel veel leuke aanbiedingen! Maar voor mijn kids kijk ik meestal op www.bertenernie.nl voor sinterklaas. Maargoed, die zijn dan ook pas 3 en 6 ;)
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 16 november 2015 13:55 Oscar
  Ook nu geldt bestel zo veel mogelijk bij (bekende) betrouwbare websites, Zodat je meer zekerheid hebt, dat je het bestelde artikel (ook) daadwerkelijk ontvangt, En bestel als het effe kan bijtijds, dat voorkomt teleurstelling, dat het begeerde artikel vroegtijdig zal zijn uitverkocht, of pas na Sinterklaas kan worden geleverd
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.