'Apple onthult iPad Pro op 9 september'

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 03 september 2015 09:56

iPad

Over een kleine week worden de iPhone 6s en 6s Plus onthuld op het Apple-event in San Francisco, maar wellicht gaan we ook de iPad Pro zien op 9 september.

Het Apple-event op 9 september komt steeds dichterbij en dan zullen we de iPhone 6s en 6s Plus gaan zien. Het belooft echter een overvol event te worden want volgens bronnen van 9to5mac gaat Apple ook de iPad Pro onthullen op de negende van september. Daarnaast zou het bedrijf uit Cupertino ook de iPad Mini 4 en nieuwe Apple Watch Sport-bandjes presenteren volgens hetzelfde 9to5mac. Verder lijkt het aannemelijk dat ook iOS 9 gelanceerd wordt en krijgen we misschien ook de nieuwe Apple TV te zien. Lees ook: iPad Pro: Wat weten we over Apple's nieuwe tablet?

iPad Pro vanaf eind oktober te koop

De berichten komen van Mark Gurman van 9to5mac die betrouwbare bronnen gesproken zou hebben. Die bronnen zouden de geruchten rond de 12.9 inch iPad bevestigd hebben. Zo gaat de grote Apple-tablet zo goed als zeker de iPad Pro heten, kan de zakelijke iPad vanaf eind oktober besteld worden en moet de Pro in november in de winkels liggen.

Door het overvolle programma op 9 september zou het ook goed kunnen dat Apple een apart evenement organiseert voor de iPad Pro aan het begin van oktober. Krijgen we de tablets wel te zien, dan lijkt dit het laatste Apple-event van 2015 te zijn.

0 Reactie(s) op: 'Apple onthult iPad Pro op 9 september'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.