7 veelbelovende tablets

Door: kristian-van-tuil | 26 april 2011 16:15

Nieuws

Inhoudsopgave

  1. Inleiding
  2. pagina 2
  3. pagina 3
  4. pagina 4
  5. pagina 5
  6. pagina 6
  7. pagina 7

De markt voor tablets begint flink op stoom te komen. Met de komst van onder meer de iPad 2, HTC Flyer, MSI Windpad en Acer Iconia 500 zijn de fabrikanten dit jaar goed op dreef, maar daarbij blijft het niet. Daarom 7 (nog veel betere) tablets die binnen afzienbare tijd in de winkels liggen.

Lees ook:

10 Direct beschikbare tablets

10 Tablets die het niet hebben gehaald

5 Fonkelnieuwe tablets

Tablets en netbooks vooralsnog impopulair

1. Sony S1

In februari schreven we al over de Sony S1 , maar toen was allerminst zeker of en zo ja wanneer de tablet uit zou komen. Sony bevestigt vandaag dat het van plan is ergens in het derde kwartaal van dit jaar twee tablets uit te brengen.

De S1 is een PlayStation-gecertificeerd mediatablet met een 9,4 inch scherm en een afgeronde bovenkant, waardoor het doet denken aan een opengeslagen tijdschrift wanneer je ‘m in horizontale ligstand voor je houdt. De door toevoeging van streamdienst Qriocity echt op entertainment tablet gerichte tablet, heeft camera’s aan de voor- en achterkant en is uitgerust met Android 3.0 Honeycomb. Een Nvidia Tegra 2 processor zorgt voor grafische krachtpatserij.

De tablet maakt het net als de smartphone Xperia Play mogelijk om PS1 games te spelen en kan via infrarood als universele afstandsbieding fungeren voor Sony-apparatuur. Opvallend is dat de tablet niet alleen wifi en 3G ondersteunt, maar volgens de specificaties ook met 4G-netwerken verbinding kan maken. Over de prijs is nog niets bekend gemaakt.

0 Reactie(s) op: 7 veelbelovende tablets

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.