10 mobiele games voor managers

Door: kristian-van-tuil | 21 juli 2011 15:15

Nieuws

Inhoudsopgave

 1. Inleiding
 2. pagina 2
 3. pagina 3
 4. pagina 4
 5. pagina 5
 6. pagina 6
 7. pagina 7
 8. pagina 8
 9. pagina 9
 10. pagina 10

IT-managers houden van het aansturen van mensen, het bepalen en bewaken van een budget en kijken graag vanuit een helicopterperspectief naar de afdeling. Bovendien werken ze graag met doelstellingen. Waarom zou je dat in je vakantie niet blijven doen, maar dan in een iets andere rol dan je gewend bent? Daarom 10 mobiele games voor IT-professionals die graag manager willen blijven spelen in hun vrije tijd.

1. Football Manager (iPhone / iPad)

Haal jij Feyenoord uit het dal? Leid jij Ajax naar Europees succes zonder daarbij de hulp in te roepen van Johan Cruijff? Ga jij zorgen dat Vitesse inderdaad op korte termijn Champions League gaat spelen? Dit zijn uitdagingen waar gamers al jaren mee uit de voeten kunnen met de Football Manager-serie op pc en Mac. Sinds kort is er ook een mobiele versie, geoptimaliseerd voor zowel de iPhone als de iPad.

Kies een team uit een van de 29 competities uit 11 verschillende landen en zorg er in jouw rol als technisch directeur voor dat de juiste spelers worden aangekocht en er winnende opstellingen op het veld komen. Niet alleen transferbeleid en tactiek komen aan de orde, ook training, financiën en interactie met het bestuur en de supporters. Dit is jouw kans om SC Veendam, Telstar of Almere City FC in je welverdiende vakantie naar de top te leiden. Voetbalmanagement games voor Android kun je hier vinden.

iTunes link iPhone / iPad

Prijs: € 7,99

0 Reactie(s) op: 10 mobiele games voor managers

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.