10 gratis zomerse iPhone apps

Door: kristian-van-tuil | 11 mei 2011 09:16

Nieuws

Inhoudsopgave

 1. Inleiding
 2. pagina 2
 3. pagina 3
 4. pagina 4
 5. pagina 5
 6. pagina 6
 7. pagina 7
 8. pagina 8
 9. pagina 9
 10. pagina 10

7. Gratis Amerikaanse apps

Voor een vakantie of zakentrip in de VS zijn er talloze apps die je helpen je verblijf te veraangenamen. Wat dacht je bijvoorbeeld van ToucHotel, waarmee je op basis van je eigen ingestelde eisen hotels kunt zoeken binnen een database die door gebruikers zelf actief wordt beheerd.

Voor mensen met een kleine blaas of met kinderen kan de Have2P Restroom Locator een onmisbare tool zijn. Deze applicatie zoekt naar het dichtstbijzijnde toilet zodat je een illegaal plasje in de bosjes voorkomt. De applicatie geeft aan of het toilet openbaar of alleen voor gasten is, hoe het met de hygiëne is gesteld en of je er een baby kunt verschonen.

Met de applicatie AroundMe kun je eenvoudig op zoek naar handige locaties in de buurt, zoals supermarkten, tankstations, restaurants, bioscopen, enzovoorts. Je krijgt snel een adres met kaartje te zien, kunt een route berekenen en de locatie als favoriet aanmerken.

Daarnaast heeft bijna iedere stad in de VS wel zijn eigen (gratis) applicatie waarmee je de beschikking krijgt over een offline kaart en een uitagenda voor de stad. Even zoeken op de plaatsnaam in de App Store en je vindt ze vanzelf.

0 Reactie(s) op: 10 gratis zomerse iPhone apps

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.