Notificaties wissen op je Apple Watch doe je zo

Door: chwhynny-overbeeke | 21 februari 2017 13:52

How To

Niet alle meldingen die je krijgt op je Apple Watch vragen om een reactie. Maar je wil ook niet dat ze in je scherm blijven staan. Daarom kun je op je Apple Watch notificaties wissen. Hier lees je hoe.

Je gebruikt je Apple Watch waarschijnlijk voornamelijk om notificaties van je iPhone te ontvangen en hierop te reageren. Afhankelijk van het soort notificatie en de gelinkte apps kun je op allerlei manieren op meldingen reageren, zoals anntwoorden sturen of Tweets aan je favorieten toevoegen. Lees ook: Zo speel je muziek af vanaf je Apple Watch.

Het is echter ook mogelijk om notificaties te verbergen of geheel te wissen. Hier laten we zien hoe je dit kunt doen.

Notificaties verbergen

Als je een notificatie krijgt,kun je deze afsluiten en in het Berichtencentrum bewaren. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt in de notificatie omlaag scrollen en op Sluit drukken, en je kunt de digitale kroon indrukken, je hand op het scherm leggen, of vanaf de bovenkant van het scherm van je Apple Watch met je vinger omlaag vegen terwijl de notificatie actief is.

Notificaties wissen

Je kunt notificaties ook wissen, zodat ze niet meer in het Berichtencentrum worden weergegeven.

Ga naar het Berichtencentrum en veeg met je vinger van rechts naar links over de notificatie die je wilt wissen. Druk vervolgens op Wis.

Als je alle notificaties tegelijk wilt wissen, moet je extra hard op het scherm drukken terwijl het Berichtencentrum actief is, en op Wis alles drukken.

Synchronisatie

Als je een notificatie op je iPhone bekijkt, wordt deze op je Apple Watch verwijderd. Hetzelfde geldt wanneer je een notificatie op je Apple Watch opent. Deze wordt dan uit het Berichtencentrum van je iPhone gewist.

0 Reactie(s) op: Notificaties wissen op je Apple Watch doe je zo

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.