Zo verstuur je bewegende emoji met je Apple Watch

Door: chwhynny-overbeeke | 16 september 2015 10:10

Apple Watch

Als je op je Apple Watch een bericht ontvangt, kun je hierop reageren met een geanimeerde emoji. Hier leggen we uit hoe je dit kunt doen.

Op je Apple Watch kun je op verschillende manieren berichten versturen. Je kunt een SMS-bericht sturen, iets dicteren met de ingebouwde microfoon en als audio of tekst versturen, of een standaard emoji verzenden zoals op de iPhone. Lees ook: 17 Apple Watch-apps waar je direct mee aan de slag kunt.

Extra leuk is natuurlijk het versturen van geanimeerde emoji die speciaal voor de Apple Watch ontwikkeld zijn. Mensen die geen Apple Watch hebben kunnen deze emoji toch gewoon ontvangen. Hoe werkt dit?

Emoji

Maak een nieuw bericht aan via de Berichten app of door het tekstballonnetje te selecteren, of reageer op een binnenkomend bericht door op Antwoord te drukken. Druk vervolgens op het emoji icoon onderaan het scherm.

Maak een keuze uit de verschillende soorten emoticons door naar links of naar rechts te swipen. Als je hard drukt op de sets met gezichtjes of hartjes kun je de kleur ervan wijzigen, zodat het beter bij je stemming past. Gebruik de digitale kroon om door de verschillende versies van een bepaalde emoticon te scrollen.

Helemaal achteraan staan de geanimeerde emoji. Om er eentje te selecteren hoef je er alleen maar op te drukken. Vervolgens wordt de emoji aan je bericht gehangen.

0 Reactie(s) op: Zo verstuur je bewegende emoji met je Apple Watch

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.