Neverthink: zo kom je het weekend wel door

Door: Ronald Smit | 14 april 2018 09:01

Kijk eindeloze door een redactie geselecteerde videostreams met Neverthink
How To

YouTube is leuk, maar je blijft klikken en tikken om iets van je gading te vinden. De app Neverthink pakt het anders aan. Hier zit een redactie achter die de beste video's binnen een bepaalde categorie voor je selecteert. En je kijkt ze vervolgens in een nagenoeg eindeloze stroom.

Interactief video kijken is enerzijds natuurlijk hartstikke leuk. Maar anderzijds blijf je klikken en zoeken om de voor jou meest interessante video's online terug te vinden. Veel valt in de categorie 'bagger', namelijk. De app Neverthink neemt je die zoektocht uit handen. Na installatie en de eerste start kies je de categorieën waarin je het meest geïnteresseerd bent. Vervolgens begint het afspelen van clips uit die gekozen groepen. En daarna kan je heerlijk achterover hangen. Wat dat betreft is Neverthink een modern alternatief voor een avondje beeldbuisbankhangen. Met als groot verschil dat je nu echt alleen zaken voorbij zien komen die jou interesseren. Omdat op de achtergrond gebruik gemaakt wordt van (waarschijnlijk alleen) YouTube-filmpjes zijn ook extraatjes als ondertitels standaard aanwezig.

Kies eens wat anders

Ben je even uitgekeken op je standaard ingestelde categorieën, dan tik je simpelweg op een van de andere in het overzicht onder de lopende clip. Ook is het mogelijk om achteraf je standaardselectie te wijzigen. Tik daarvoor op bij een categorie op de drie puntjes rechtsboven het bijbehorende pictogram. Kies dan de optie Move to top en dit is voortaan de eerste categorie die afgespeeld wordt. Via een tik op het poppetje linksonder in beeld zijn nog wat andere zaken in te stellen. Zo schakel je hier bijvoorbeeld notificaties (meldingen) aan of uit. En is het mogelijk om verschillende apparaten te syncen of back-uppen qua Neverthink-settings. Daarvoor is het echter wel nodig eerst een account aan te maken.

Als dat geregeld is, wordt de rest automatisch voor jou geregeld. Blijft over het hartje rechtsonder in beeld. Hier vind je je favoriete video's terug. Om een video als zodanig te markeren tik je op het hartje rechtsonder de lopende video. Neverthink is dus de eenvoud zelve in gebruik. Perfect voor een avondje ongestoord lachen, huilen, leren of wat dan ook. En om het feest helemaal compleet te maken: de dienst werkt ook gewoon vanuit je browser op de computer. Breng daarvoor een bezoekje aan https://neverthink.tv/ en kijken maar!

Verplaats een categorie in Neverthink naar de hoogste positie

0 Reactie(s) op: Neverthink: zo kom je het weekend wel door

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.