'Geen Apple tv-dienst, wel Apple TV dit jaar'

Door: Jeroen Kuiper Jeroen Kuiper | 14 augustus 2015 09:57

Algemeen

We krijgen dit jaar hoogst waarschijnlijk geen tv-dienst van Apple. De geruchten dat er dit jaar nog wel een nieuwe Apple TV komt worden daarentegen steeds sterker.

Eerder leek het erop dat de tv-dienst nog dit jaar zou komen maar Apple is er nog niet uit met de tv-bedrijven die voor de inhoud moeten gaan zorgen. De nieuwe tv-dienst van Apple zal zodoende uitgesteld worden tot 2016, zo meldt Bloomberg op basis van ingewijde bronnen. Apple wil met de tv-dienst films en televisieprogramma's gaan aanbieden tegen een vergoeding van 40 dollar per maand, melden de bronnen. Tegen die vergoeding krijg je programma's on-demand en kun je ook gewoon naar programma's kijken die op dat moment worden uitgezonden op televisie. De tv-dienst van Apple zou daarmee je huidige televisie-abonnement vervangen. De dienst zal in ieder geval eerst beschikbaar worden in de VS.

Apple TV wel dit jaar

Hoewel de nieuwe tv-dienst een belangrijk onderdeel moet worden van de nieuwe Apple TV, gaat Apple de nieuwe Apple TV waarschijnlijk toch in september presenteren. Zelfs zonder de abonnementsdienst gaan we de nieuwe Apple TV waarschijnlijk zien op het Apple-evenement dat volgens de laatste berichten op 9 september georganiseerd wordt. Daar zullen in ieder geval de nieuwe iPhones, de 6s en 6s Plus, gepresenteerd worden en wellicht dus ook de nieuwe Apple TV.

0 Reactie(s) op: 'Geen Apple tv-dienst, wel Apple TV dit jaar'

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.