Waar kan ik vanavond de iPhone-presentatie kijken?

Door: Lub Snoek | 28 augustus 2017 16:59

Geruchten vóór iPhone-presentatie
Nieuws

Apple presenteert vanavond om 19:00 uur hoogstwaarschijnlijk een nieuwe iPhone X, iPhone 8, een nieuwe Apple watch, iOS 11 en vernieuwde Apple TV, en misschien nog wel meer. Wij zitten natuurlijk klaar, maar je kunt zelf ook naar de iPhone-presentatie kijken. Wat je nodig hebt voor het volgen van de Apple livestream? We leggen het hier uit voor iedereen met een Apple- of Windows 10-device.

Apple presenteert in september vaak zijn nieuwe producten op de tweede dinsdag of woensdag van september. Volgens The Wall Street Journal zal de presentatie dinsdag 12 september plaatsvinden. De Keynote zal, net als vorige jaren, live te volgen zijn op de website van Apple. Een exact tijdstip is nog niet bekend.

iPhone

Het ligt nogal voor de hand, maar ook dit jaar kunnen we nieuwe iPhones verwachten. Volgens de laatste geruchten zal Apple dit jaar 3 nieuwe modellen aankondigen: twee reguliere upgrades voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus, en een premium iPhone met een dunnere schermranden en nieuwe functies. Deze iPhone zou net zo groot worden als de reguliere iPhone 7S, maar heeft dunnere schermranden. Ook zal deze iPhone waarschijnlijk draadloos kunnen opladen.

Apple TV

Volgens Bloomberg zal Apple dit jaar ook een nieuwe Apple TV presenteren. Dit nieuwe model zou 4K en HDR ondersteunen. Het sluit aan bij de eerdere plannen van Apple om eigen videocontent te maken voor iTunes – een platform waar nu al 4K-materiaal op staat. Niet alleen iTunes-gebruikers profiteren van de upgrade; ook Netflix-gebruikers kunnen eindelijk films en series met 4K en HDR in hun volledige kwaliteit bekijken via Apple TV.

Apple Watch

Ook de Apple Watch krijgt een upgrade. Analist Ming-Chi Kuo meldde eerder dit jaar al dat de nieuwe Apple Watch-modellen een simkaart zullen ondersteunen, waardoor de smartwatch volledig onafhankelijk wordt van de iPhone. Hoewel het waarschijnlijk niet mogelijk zal zijn om onafhankelijk met de Watch te bellen, kan de simkaart wel mobiele data ophalen voor andere toepassingen.

0 Reactie(s) op: Waar kan ik vanavond de iPhone-presentatie kijken?

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.