Apple legt meer plekken vast voor Apple Kaarten

Door: Lub Snoek | 09 mei 2017 09:26

Nieuws

Apple heeft meer auto's de weg opgestuurd om materiaal vast te leggen voor een Street View-concurrent in Apple Kaarten.

Kaarten

Dat blijkt uit een update op een speciale pagina van Apple. Daar noemt Apple de plekken waar de auto's binnenkort materiaal zullen verzamelen. Apple vermeld er duidelijk bij dat iedereens privacy gewaarborgd blijft, door zaken als kentekenplaten en gezichten te blurren in het uiteindelijke beeld. Lees ook: Apple plaatst bestelling voor Siri-speaker.

Het verzamelen van materiaal zal voornamelijk in de Verenigde Staten plaatsvinden. Komende weken zullen de auto's van Apple in 34 staten hun ronde doen.

Europa

Gelukkig wordt Europa niet helemaal overgeslagen. Tussen 24 april en 21 mei zal Apple verschillende locaties in Londen, Parijs en Rome aandoen. Verwacht wordt dat Apple in deze periode een groot deel van de stad zal kunnen vastleggen. Er is nog niets bekend over mogelijke andere steden die Apple later dit jaar zal bezoeken voor materiaal.

WWDC

Hoewel Apple duidelijk aangeeft materiaal te verzamelen om Apple Kaarten te verbeteren, rept de Amerikaanse techgigant geen woord over een eventuele nieuwe functie waar gebruikers toegang hebben tot de beelden.

Als Apple een soortgelijke functie als Street View in Apple Kaarten bouwt, zal dit waarschijnlijk bekend worden gemaakt tijdens WWDC. Dit is de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie van Apple die jaarlijks in juni wordt georganiseerd.

0 Reactie(s) op: Apple legt meer plekken vast voor Apple Kaarten

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.