12 apps bekroond met Apple Design Award

Door: Lub Snoek | 26 juni 2017 11:49

Review

Deze maand werden de Apple Design Awards uitgereikt, een prijs waarmee Apple haar waardering uit voor apps met een buitengewoon design en een innovatieve interface. Dit jaar werden vijf games en zeven handige apps bekroond met deze felbegeerde awards. We hebben onze zes favorieten voor je op een rijtje gezet.

Black Box

Black Box is een innovatieve puzzelapp die optimaal gebruik maakt van alle technologieën die iOS te bieden heeft. Je hele telefoon (en de wereld daarbuiten) wordt gebruikt om puzzels op te lossen, van je microfoon tot je gyroscoop tot opties zoals de helderheid van je scherm. Black Box is een unieke, slimme app die spelers forceert tot creatief denken. Download Black Box in de App Store.

Kitchen Stories

Kitchen Stories is een prachtige, eenvoudige kook-app bomvol gevarieerde recepten, handige video’s en behulpzame tips. Gebruik je Apple TV om door de catalogus te bladeren en neem vervolgens een automatisch gegenereerd boodschappenlijstje mee op je iPhone of Apple Watch. Of je een ervaren kok bent of net in de culinaire wereld komt kijken: deze app is onmisbaar. Download Kitchen Stories in de App Store.

Mushroom 11

Mushroom 11 is een intrigerende combinatie van een puzzelgame, een platformer en een actiegame. Spelers loodsen een slijmerige, groene levensvorm door een post-apocalyptisch landschap. Door het scherm aan te raken wis je een deel van de schimmel uit, dat vervolgens aan de andere kant weer aangroeit. Op deze manoeuvreer je de groene blob door gangen en vecht je met eindbazen. De interessante gameplay wordt bijgestaan door sombere handgeschilderde landschappen en onheilspellende muziek. Download Mushroom 11 in de App Store.

Bear

Bear is een handige, stijlvolle schrijf-app, exclusief beschikbaar voor iOS. Deze flexibele schrijf-app is geschikt voor het schrijven van korte aantekeningen, to-do lists, artikelen, scripts... alles eigenlijk. Bear helpt je ook met het organiseren van je schrijfsels met hashtags, waardoor je je favoriete werk nooit kwijtraakt. Deze app is niet de meest innovatieve app op de lijst, maar wel eentje waar iedereen die graag met woorden werkt erg blij van zal worden. Download Bear in de App Store.

Old Man’s Journey

Een oude man staat op en vertrekt op een wonderlijke reis in Old Man’s Journey. Deze boeiende puzzelgame over verlies, hoop en het leven maakt gebruikt van een interessant gameplay-mechanisme waarbij de speler heuvels versleept om een pad te doen verschijnen. Innovatieve gameplay, een meeslepend verhaal en prachtige landschappen hebben Old Man’s Journey een plekje op deze lijst opgeleverd. Download Old Man's Journey in de App Store.

Lake

Lake is één van de beste kleurboek-apps in de App Store. Lake biedt een brede selectie aan kleurplaten in uiteenlopende stijlen, een uitgebreid kleurenpalet en een selectie aan realistische kwasten. Je kunt de kleurplaten in Lake inkleuren met je vingers, maar de app werkt het beste met de Apple Pencil en ondersteunt de vele functies hiervan perfect. Download Lake in de App Store.

De overige winnaars

Nieuwsgierig naar de overige winnaars? Dit zijn ze:

• Splitter Critters - Charmante puzzelapp waarin je papieren levels scheurt en aan elkaar plakt om schattige beestjes naar hun ruimteschip te leiden. Download Splitter Critters in de App Store.

• Severed – Actiegame met een intrigerend verhaal waarin je vreemde aliens bevecht door over het scherm te vegen. Download Severed in de App Store.

• Things 3 – Een eenvoudige task manager met een prettig design en een groot aantal handige functies. Download Things 3 in de App Store.

• Elk – Eenvoudige app voor valuta-conversie met volledige Apple Watch support. Download Elk in de App Store.

• Enlight – Eenvoudige, krachtige fotobewerking-app boordenvol professionele functies. Download Enlight in de App Store.

• Airmail – Een efficiënte email-app voor iOS met een prettige lay-out en enkele slimme functies. Download Airmail in de App Store.

0 Reactie(s) op: 12 apps bekroond met Apple Design Award

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.