Win een Denon HEOS-set t.w.v. 800 euro

Door: Partner Redactie | 11 oktober 2016 09:39

Partnerbijdrage

Goed geluid maakt alles mooier. Of je nu thuis wilt genieten van een echte bioscoopervaring of het gevoel wilt hebben dat je zelf op de tribune zit: met HEOS van Denon is audio altijd een feest!

Kijk je graag films of luister je graag naar muziek? Beschrijf hoe jij de audioapparatuur van HEOS in zou zetten en deel jouw ultieme muziekbeleving.

Kans maken op een Denon HEOS-set? Deel hier jouw muziekbeleving

Lees verder om inspiratie op te doen om vervolgens jouw muziekbeleving in te sturen.

Scenario 2: De sportfanaat

Het is anno 2016 een feest om sportliefhebber te zijn. Dankzij de talloze sportuitzendingen en de uit de kluiten gewassen televisies volg je moeiteloos je favoriete wedstrijden. Meestal zie je het thuis zelfs beter dan wanneer je in het stadion plaatsneemt. En wie een goede geluidsbron op de televisie aansluit, proeft direct de unieke stadionsfeer. Helaas onderschatten veel sportfanaten het belang van een degelijk geluid bij sportuitzendingen. Via de ingebouwde speakers van de televisie klinken de uitzendingen namelijk vlak en bovendien krijg je nauwelijks mee wat voor sfeer er in het stadion hangt. Dat kan natuurlijk beter!

Bij sportwedstrijden helpt het enorm wanneer je een goede soundbar aan de televisie koppelt, zoals de HEOS HomeCinema. Je merkt direct het verschil. De uitzendingen hebben veel meer diepgang. Je hoort zaken die je nog niet eerder hoorde, bijvoorbeeld supporters die de naam van hun favoriete voetbalheld scanderen. Of luister naar het kenmerkende geluid van een bal die tegen een doellat wordt geschoten. Omdat je veel meer details hoort, word je de wedstrijd ‘in gezogen’ en voel je meer spanning. Je beleeft de wedstrijden veel intenser en dat is precies wat je als sportfanaat graag wilt.

Voor fanatieke supporters is het uiterst vervelend om tijdens de wedstrijd wat drinken te pakken of even naar het toilet te gaan. Stel je eens voor dat je nu net dat mooie doelpunt mist. Dankzij het multiroomsysteem van HEOS (bekroond met een EISA Award) heb je daar niet langer last van. Plaats bijvoorbeeld de HEOS 3 in de keuken en de HEOS 1 in het toilet om sportwedstrijden overal in huis te volgen. Een doelpunt merk je direct op, waarna je naar de televisie loopt om nog even snel de herhaling te bekijken. Ook wanneer je familie of vrienden liever een spelletje doen aan de keukentafel, mis je niets van het wedstrijdverloop van jouw favoriete club.

Meer inspiratie? Bekijk hier alle gebruikersscenario's