Win de ultimate audioroom

Door: partnerredactie | 28 augustus 2017 14:22

Partnerbijdrage

Wil je overal door het hele huis naar muziek luisteren, in je eentje kunnen genieten van muziek, je platte tv-geluid een boost geven met een soundbar of overal met iedereen je muziek delen? Wij dagen je uit! In een korte, informele quiz stellen we vast tot welke groep audioliefhebbers jij behoort en geven we je de kans om de ultimate audioroom by Teufel te winnen! En we gaan nog een stap verder: jij maakt ook nog kans op de mogelijkheid om een audioproduct in de praktijk te testen.

Ga de uitdaging aan, ontdek het zelf en maak kans! www.computertotaal.nl/audioroom

Thuis, onderweg, samen of alleen

Voor iedereen is er een andere, ultieme muziek- of geluidsbeleving. Niets is zo persoonlijk als muziek. Of geluid in het algemeen. Audio is emotie. Audio is een unieke beleving. En dat zorgt ervoor dat iedereen andere wensen en eisen heeft. Zoek je de perfecte oplossing voor films? Muziek door het huis? Een draagbare oplossing? Of juist iets voor het lekker alleen genieten?

Hoofdtelefoon

Een hoofdtelefoon op en je kunt heerlijk in je eentje genieten van muziek. Of deze gebruiken bij het gamen. Een hoofdtelefoon geeft een heel directe ervaring van muziek. Dat zorgt voor een heel intense beleving. En dat terwijl niemand last van je heeft. Perfect!

Streaming

Wat is er nu mooier dan hoogwaardig geluid door het hele huis. Al dan niet draadloos. Laat de muziek je volgen van kamer tot kamer. Want er is niets vervelender dan een prachtig nummer afkappen omdat je elders in het huis moet inspringen. Met één druk op de knop kun je dat nummer naar een andere zone sturen.

Soundbar

Je tv-geluid een forse boost geven met een prachtige soundbar? Platte tv’s hebben ook vaak plat geluid. En dat zorgt voor een matte ervaring van ‘dynamische’ films. Een explosie moet impact hebben. Die moet binnen komen. Met een degelijke soundbar blaas je echt weer nieuw leven in jouw filmervaring.


Bluetooth

Is de nieuwe generatie bluetoothspeakers meer iets voor jou? Lekker draagbaar en ideaal om mee te nemen op vakantie of te gebruiken in de tuin of op het balkon. En perfect om muziek mee te delen. Vrienden en familie kunnen met hun telefoon ook laten horen wat ze laatst hebben ontdekt.

Meer Teufel? Gebruikersreviews en meer? Bezoek de landingspagina of bezoek de Teufel pagina van onze collega's Computer!Totaal.