Een perfecte back-up van je iPhone en MacBook

Door: partnerredactie | 28 maart 2017 14:01

Partnerbijdrage

Ben jij al eens digitale foto’s kwijtgeraakt? Je bent niet de enige. Bijna twee op de drie Nederlanders is weleens foto’s van zijn digitale camera of smartphone kwijtgeraakt. Iets wat makkelijk voorkomen kan worden door het maken van een goede back-up. En met de nieuwe LaCie Porsche Design-reeks krijg je niet alleen een goede back-up-schijf, maar ook nog een met een prachtig design.

31 maart is het World Backup Day, de dag waarop stil wordt gestaan bij het belang van een goede reservekopie. Seagate, marktleider in de productie van harde schijven , heeft in het kader daarvan een onderzoek gedaan waaruit blijkt dat drie op de tien mensen niet weten hoe ze een back-up van hun smartphone moeten maken. Veertig procent van de mensen die weleens foto’s posten op social media heeft geen idee hoe ze die kunnen back-uppen.

Design voor Porsche

En dat terwijl het helemaal niet zo moeilijk is, als je de juiste hulpmiddelen hebt. Een van die hulpmiddelen is een goede harde schijf. De LaCie Porsche Design-reeks heeft een aantal topmodellen in de gelederen die qua looks perfect bij je Apple-producten passen. Ze zijn stuk voor stuk ontworpen door de designstudio van Porsche, en die weten wel hoe je mooie producten maakt. Bovendien zijn alle LaCie producten compatibel met Time Machine, software die gewoon automatisch jouw back-ups kan regelen.

"WAT IS EEN BACK-UP? SCHRIKBAREND: 38 PROCENT VAN DE NEDERLANDERS WEET HET NIET PRECIES"

Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je altijd een goede back-up bij de hand hebt. 62 procent van de Nederlanders is wel eens digitale foto’s kwijtgeraakt, en 37 procent van hen kon de foto ook niet meer terughalen met software of een eerdere back-up. En dan is kwijt echt gewoon kwijt.

Schoonheid en functionaliteit

Met de LaCie Porsche Design-schijven hoef je je nergens meer zorgen om te maken. Back-uppen is een fluitje van een cent, en mocht je onverhoopt foto’s, contacten of andere gegevens kwijtraken, is het terugzetten net zo simpel.

En zeg nou zelf: als je een MacBook en een iPhone 7 op tafel hebt liggen, is het toch net zo mooi om daar ook een door Porsche ontworpen back-up-schijf naast te hebben? Met pure functionaliteit en prachtige looks is de LaCie Porsche Design-reeks ideaal voor een back-up van je smartphone.

Tips om te back-uppen? Check de video!