Betalen zonder creditcard met App Store & iTunes kaart

Door: partnerredactie | 01 februari 2018 13:35

Partner

De App Store staat vol met interessante apps en er wordt constant nieuwe muziek toegevoegd aan de iTunes Store. Download jij ook alleen de gratis apps, want dat betalen met creditcard is zoveel gedoe? Wij snappen je, maar gelukkig is er ook een andere manier om betaalde content te kopen in de App Store en iTunes Store. Gebruik een online App Store & iTunes kaart! In slechts een paar simpele stappen kan er een wereld aan apps en muziek voor je opengaan en hoef je niks meer te missen.

App Store & iTunes Card aanschaffen

Om apps te kopen in de App Store of muziek aan te schaffen in de iTunes Store heb je tegoed nodig. Je kunt natuurlijk een creditcard koppelen aan je Apple ID, maar niet iedereen heeft een creditcard. Bovendien loop je dan het risico makkelijk veel geld uit te geven. Je ziet de kosten tenslotte niet meteen terug op je lopende betaalrekening. Als je jouw Apple ID niet aan een creditcard wil koppelen, is de ideale oplossing om een tegoed kaart te kopen die je kan gebruiken in de App Store en iTunes. Zo schaf je simpelweg een tegoed naar keuze aan, waardoor je ook geen risico loopt op onverwachte hoge rekeningen. Als je tegoed op is koop je gewoon een nieuwe kaart met een bedrag naar keuze. Zo houd je controle over je uitgaven. Zo’n App Store & iTunes Card bestel je snel en makkelijk op Beltegoed.nl, via betrouwbare betaalmethoden zoals iDeal. Maar hoe wissel je nou zo’n kaart in nadat je hem gekocht hebt? Dat is makkelijker dan je denkt!

Snel inwisselen en uitgeven

Nadat je de App Store & iTunes Card binnen 30 seconden online hebt gekocht, ontvang je per e-mail de bijbehorende code. Wissel je tegoed in door simpelweg op deze code te klikken of ga naar appstore.com/redeem. iTunes wordt dan geopend, waar je na het inloggen met je Apple ID de ontvangen code kan invullen waarmee je het tegoed toevoegt aan je account. Een andere manier is om in je telefoon de App Store te openen. Daar tik je op ‘Vandaag’ en vervolgens op het symbool van je Apple ID. Log in en tik op ‘code handmatig invoeren’. Nadat je de code hebt ingevoerd tik je op ‘Gereed’ en that’s it! Je kunt meteen die ene populaire app of dat nieuwe album aanschaffen. Het tegoed is gekoppeld aan je Apple ID, waardoor je het zowel in de App Store als in de iTunes Store kunt uitgeven. Bovendien blijft het onbeperkt in je account staan, dus voel geen druk om het meteen uit te geven. Mocht je al niet meer kunnen wachten, hebben wij nog een paar suggesties voor je:

The Room: Old sins, €5,49

Deel 4 van het super spannende spel The Room, waarin je aan de hand van een poppenhuis in een kelder en een hoop puzzels moet ontdekken wat er is gebeurd met een verdwenen echtpaar.

Ski Tracks, €1,09

Dé app voor iedereen die binnenkort op wintersport gaat. Ski Tracks houdt je statistieken bij waarmee je jouw vooruitgang kunt bijhouden en kunt delen en vergelijken met vrienden.

Doodle Jump, €0,49

Doodle Jump waarschuwt er zelf al voor: dit spel is insanely addictive! Begeleid Doodle springend langs verschillende obstakels en kijk of je jouw eigen high scores en die van spelers over de hele wereld kunt verbeteren.

0 Reactie(s) op: Betalen zonder creditcard met App Store & iTunes kaart

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.