Zo download je een Netflix-video op je iPhone

Door: Lub Snoek | 01 december 2016 10:45

Nieuws

Mocht je het nog niet gehoord hebben, vanaf nu is het mogelijk om films en series te downloaden van je favorieten streaming service. Door een video te downloaden kan je ook offline je favoriete film of serie bekijken. Dit bespaart je aardig wat data als je onderweg bent en je bent niet afhankelijk van de lokale wifi. Hier leggen we uit hoe je films van Netflix download op je iPhone.

Netflix Originals

Het icoontje om een video te downloaden is te vinden naast de afspeelknop. Deze optie is voor iedereen beschikbaar, maar nog niet voor alle titels gaat het downloaden op. Eigen Netflix-producties zoals de nieuwe serie The Crown zijn nu al direct te downloaden, en ook Narcos valt hieronder! Buiten de "originals" zijn er ook veel aangekochte films en series beschikbaar.

Update

Om Netflix-video' s te downloaden moet je wel de laatste versie van de app op je smartphone hebben staan. Om video’s offline te bekijken, heb je een iOS-of Android toestel nodig.

Stap 1

Onder het kopje Beschikbaar voor downloaden vind je alle series en films die nu beschikbaar zijn. Het zijn nu dus vooral Netflix Originals, maar het aanbod is zeker groot genoeg om een tijdje vooruit te kunnen.

Stap 2

Onder Mijn downloads staan al je gedownloade video’s die je nu dus ook onderweg kunt bekijken zonder data te verbruiken.

0 Reactie(s) op: Zo download je een Netflix-video op je iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.