Vind AirPods terug via Zoek iPhone

Door: Lub Snoek | 25 januari 2017 09:58

Nieuws

Apple laat gebruikers hun verloren AirPods terugvinden via de app Zoek iPhone.

Update

Volgens de Wall Street Journal is deze functie toegevoegd aan de bèta van iOS 10.3, die afgelopen week aan ontwikkelaars werd vrijgegeven. Nu is het al mogelijk om je Apple Watch, MacBook en iPhone terug te vinden via Zoek iPhone. Lees ook: Apple AirPods - vertrouwd innoverend.

Bluetooth

Je kan de AirPods traceren via Bluetooth, waardoor de AirPods zich wel binnen Bluetooth-bereik moeten bevinden van je iPhone. Als de AirPods zich verder weg bevinden, krijg je de laatste locatie te zien van de AirPods toen ze nog binnen bereik waren.

Gebruikers kunnen alle apparaten terugvinden die aan hun iCloud is gekoppeld.

Bèta

Niet alleen krijgt de iPhone nieuwe functies, ook de Apple Watch en Macs krijgen verbeteringen. Zo krijgt de Apple Watch een nieuwe modus genaamd Theather Mode. In deze variant van vliegtuigmodus licht het scherm van de Watch niet op als je je pols beweegt. Zo hebben bezoekers van de bioscoop geen last van een oplichtende smartwatch als je een handje popcorn pakt.

macOS krijgt na de volgende update Night Shift. Naarmate de dag verstrijkt, zal het scherm van je Mac of MacBook minder blauwtinten tonen. De iPhone en iPad kregen die functie begin vorig jaar al. Warmere tinten zouden 's avonds vriendelijker zijn voor de ogen en voor een goede nachtrust zorgen. Blauw licht geeft het menselijk brein het signaal dat het dag is, waardoor het lastiger wordt om in slaap te vallen.

0 Reactie(s) op: Vind AirPods terug via Zoek iPhone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.