RollerCoaster Tycoon Classic nu beschikbaar op iOS

Door: Redactie MacWorld | 22 december 2016 14:29

Nieuws

Ontwikkelaar Atari heeft een klassieke versie van RollerCoaster Tycoon uitgebracht voor Android en iOS. De game is een samenstelling van RollerCoaster Tycoon 1 en 2.

Scenario's

De eerste RollerCoaster kwam uit in 1999 en was een baanbrekende pretparksimulator. Zijn opvolger, RollerCoaster Tycoon 2, bracht nieuwe functies en maakte het managen van je park nog realistischer en vooral leuker. Lees ook: Op deze apparaten kun je Super Mario Run spelen.

Hoewel er al meerdere mobiele versies waren van de bekende pretparksimulator, waren deze voornamelijk gebaseerd op RollerCoaster Tycoon 3, met veel 3D-animaties. RollerCoaster Tycoon 1 en 2 riepen bij veel gebruikers nostalgische gevoelens op, waardoor Atari nu een klassieke versie heeft uitgebracht voor Android en iOS, genaamd RollerCoaster Tycoon Classic.

Na het downloaden van de game, kunnen gebruikers tot wel 95 verschillende scenario's spelen. De grafische effecten en geluiden zijn rechtstreeks uit de eerste 2 delen gehaald, waardoor de game gelijk vertrouwd aanvoelt.

0 Reactie(s) op: RollerCoaster Tycoon Classic nu beschikbaar op iOS

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.