Dit zijn de beste TikTok-video’s van 2020

© PXimport

Dit zijn de beste TikTok-video’s van 2020

Geplaatst: 22 december 2020 - 07:00

Aangepast: 25 november 2022 - 10:42

Justin Doornekamp

Door de vele lockdown-maatregelen wereldwijd als gevolg van de coronacrisis, wisten miljoenen mensen afgelopen jaar de app TikTok te vinden. De Chinese video-app werd massaal gedownload en maakte een enorme groei door in 2020. Vele video’s gingen het hele internet over. Welke waren het meest populair? We zetten ze voor je op een rijtje.

1. Bella Poarch

De slechts negentienjarige Filipijnse Bella trok afgelopen jaar de meeste kijkers. Haar filmpje werd meer dan 530 miljoen keer bekeken en 43,4 miljoen keer leuk bevonden. Ze ontving miljoen reacties op de video, waarin ze playbackt op het liedje M to the B van Milly B. Door het succes van de video, trok ze in korte tijd maar liefst 45 miljoen volgers aan.

M to the B

-

2. 420doggface208

Op de tweede plek eindigde Nathan Apodaca, die op een longboard door de straten rijdt op het nummer Dreams van Fleetwood Mac, drinkend uit een flesje met frambozensap. De video ging viral en de makers van het sapje, Ocean Spray, deed hem zelfs een truck cadeau. Ook Mick Fleetwood, oprichter en drummer van Fleetwood Mac, kon het filmpje wel waarderen en maakte er zelfs zijn eigen versie van.

Nathan Apodaca

-

3. Itscaitlinhello

Waarschijnlijk ben jij ook niet onder de nodige Zoom-meetings uitgekomen dit jaar. Caitlin Reilly legt in haar TikTok-video perfect de frustratie bloot van irritante collega’s die continu je videovergadering onderbreken. Veel TikTok-gebruikers vonden het herkenbaar en deelden massaal het filmpje van Reilly.

Nathan Apodaca

-

4. NBA

Onder de populairste video’s op TikTok afgelopen jaar, zien we ook een filmpje uit de NBA. De Los Angeles Lakers onder leiding van LeBron James sleepte in oktober de titel in de Amerikaanse basketbalcompetitie NBA binnen, na een overwinning op de Miami Heat. Het waren echter niet zinderende beelden van de finale die TikTok’ers bezighielden, maar de danspasjes van de veertienjarige Jalaiah Harmon.

Nathan Apodaca

-

5. Will Smith

Will Smith is inmiddels 52 jaar, maar nog steeds klopt hij alle jongere beroemdheden op TikTok. De acteur liet zich verleiden tot de Wipe it Down-challenge, waarin TikTokkers een spiegel schoonmaken en zich na een paar keer vegen in een compleet andere wereld begeven. Smith laat zich na een paar keer vegen veranderen in Jay, de rol die hij vertolkte in de film Men in Black.

Nathan Apodaca

-

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten
ID.nl logo

ID.nl, onderdeel van Reshift BV, is in 2022 gestart en uitgegroeid tot de meest toonaangevende en complete consumentensite van Nederland. Het doel van ID.nl is om de consument te helpen met alle technologie die hoort bij het dagelijks leven: van smart-health-meters tot e-bikes, van warmtepompen tot zonnepanelen - en alles daar tussenin!

Duidelijk, betrouwbaar en onafhankelijk: ID.nl maakt moeilijke dingen makkelijk.

Contact

ID.nl

Nijverheidsweg 18

2031 CP Haarlem

info@id.nl

Telefoon: 023-5430000