CES 2018: Acer komt met 65-inch gamingmonitor

© PXimport

CES 2018: Acer komt met 65-inch gamingmonitor

Geplaatst: 8 januari 2018 - 09:54

Aangepast: 13 december 2023 - 15:22

Mark Gamble

Acer toont op CES in Las Vegas een nieuwe grote gamingmonitor. De Predator Big Format Gaming Display is een 65-inch model met geïntegreerde streamingfunctionaliteit van Nvidia Shield.

De 4K-monitor van 65 inch beschikt over Nvidia's G-Sync-technologie voor vloeiende gamingbeelden, maar kan met dankzij Nvidia Shield ook direct games streamen naar bijvoorbeeld een mediaspeler, televisie of een andere monitor. De Nvidia Shield is bij deze monitor geïntegreerd; het apparaat is namelijk ook los te koop.

Gaming en media

Dankzij de geïntegreerde Nvidia Shield kun je dus eenvoudig al je games, maar ook 4K HDR-video's direct vanaf de monitor streamen naar andere apparaten. Op de pc of laptop waar de monitor op is aangesloten hoef je daar overigens niets voor te doen, de streamingfunctie zit namelijk in de monitor zelf. Bij de monitor krijg je namelijk ook een afzonderlijke afstandsbediening en en game-controller, zodat je eenvoudig kunt schakelen tussen streams een een streamingapparaat kunt selecteren.

Spraakbesturing

De Acer Predator Big Format Gaming Display (gelukkig door Acer ook afgekort tot BFGD) kan ook via spraak worden bestuurd. De monitor beschikt namelijk over Google Assistant, waardoor je via stemopdrachten video's kunt kiezen en afspelen, of schakelen tussen de content.

Prijzen en beschikbaarheid van de Acer Predator Big Format Gaming Display zijn nog niet bekend gemaakt.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten