Apple kondigt begin april nieuwe iPad aan

Door: Lub Snoek | 14 maart 2017 16:41

Nieuws

Bij de opening van het nieuwe hoofdkantoor in april zal Apple ook nieuwe iPads aankondigen.

Dat blijkt uit bronnen van DigiTimes. Apple zou de geplande productie voor een 10,5-inch iPad naar maart verschuiven in plaats van mei-juni. Hierdoor is de iPad sneller op voorraad en kan de nieuwe tablet in april worden aangekondigd. Lees ook: Verbeter de snelheid van je oude iPad.

Hoofdkantoor

De aankondiging zal waarschijnlijk plaatsvinden tijdens de inauguratie van Apples nieuwe hoofdkantoor. De 10,5-inch iPad zal voornamelijk gericht zijn op onderwijs en de zakelijke markt en zal samen met de 12,9-inch iPad Pro het hoofdproduct zijn van Apple voor de high-end tabletmarkt in 2017.

Randen

Volgens de laatste geruchten zal de iPad met het 10,5-inch scherm dezelfde afmetingen krijgen als de gewone iPad met een scherm van 9,7 inch. Het idee gaat dan ook de ronde dat Apple de schermranden van de iPad aanzienlijk kleiner zal maken. Dit gerucht meldde de website Mac Otakara al eerder, waarbij er ook werd gemeld dat de iPhone SE een kleine upgrade krijgt.

Een groter scherm in dezelfde behuizing.

De trend die met de iPad zal worden gezet, zal Apple waarschijnlijk doorvoeren in de nieuwe iPhones die eind dit jaar worden gepresenteerd. Volgens de laatste geruchten zal Apple 3 verschillende iPhones op de markt brengen in 2017, waarbij één iPhone bijzonder dunne schermranden zal krijgen en een OLED-scherm.

De 3 nieuwe iPhones volgens KGI Research.

0 Reactie(s) op: Apple kondigt begin april nieuwe iPad aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.