Apple hergebruikt onderdelen iPhone X voor volgend model

Apple gaat dezelfde onderdelen gebruiken voor Face ID in toekomstige iPhone-modellen. Dit zou de productieproblemen die de iPhone X had moeten elimineren.

Dat beweert analist Ming-Chi Kuo van KGI Research. Dit onderzoeksbureau had het al eerder bij het rechte eind op het gebied van nieuwe iPhones.

Notities

De website MacRumors heeft een notitie in handen gekregen waar Kuo aangeeft dat Apple "niet dezelfde fout zal maken die bij de iPhone X voor productievertraging zorgde".

Media has no description

© PXimport

Volgens Kuo zou de opvolger van de iPhone X wel gewoon volgens schema worden verscheept in het derde kwartaal van 2018. Doordat de camera die verantwoordelijk is voor Face ID geen upgrade krijgt, kan Apple dezelfde materialen gebruiken die nu ook in de TrueDepth-camera zitten van de iPhone X.

Levering

Apple kampte eerder dit jaar met productieproblemen van de iPhone X. Dit had vooral te maken met de assemblage van de TrueDepth-camera - de camera aan de voorkant die Face ID mogelijk maakt.

Media has no description

© PXimport

Komende vrijdag komt de iPhone X officieel uit. Vorige week was het mogelijk om de telefoon te bestellen. Binnen enkele uren waren er al dusdanig veel iPhones bestelt dat de levering al snel veranderde in 5-6 weken.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten