Zo wordt de WK-finale toch nog leuk: 5 Twitter-accounts om te volgen

Door: Martin Gijzemijter Martin Gijzemijter | 10 juli 2014 11:20

How To

Er valt op internet heel wat te beleven tijdens dit WK. En dat geldt niet in de laatste plaats voor Twitter. BN'ers maken zich soms nogal druk tijdens de wedstrijden en dat is hilarisch om te volgen. Met deze 5 accounts wordt het toch nog leuk om de finale tussen Duitsland en Argentinië te kijken.

@jackvangelder

Uiteraard trappen we af met de koning van de radioverslagen die gelukkig ook heel actief is op Twitter. Uiteraard is hij tijdens de wedstrijd vooral druk met verslaggeven, maar vlak voor de wedstrijd, tijdens de rust en na de partij kun je genieten van heerlijk scherpe tweets.

@JohanCruyff

Cruyff is van alle tijden en media, en dat is maar goed ook. De voetballegende staat bekend om z'n vreemde uitspraken en die doet hij dan godzijdank ook op Twitter. Wie anders kan na de wedstrijd Duitsland - Brazilië droogjes opmerken dat hij Duitsland het betere team vond.

@driejs

Humor uit Volendam doet het ook prima tijdens een spannende wedstrijd. Laat het maar aan de 3J's (en met name Jan Dulles) over om de spanning wat te temperen met een flauwe Tweet.

@jochemmyjer

Uiteraard laten de cabaretiers in Nederland ook van zich horen op Twitter en wat zijn we blij dat Jochem Myjer daar eentje van is. De grapjas is zeer fanatiek op twitter voor, tijdens en na wedstrijden en schroomt dan ook niet om er af en toe een briljante foto bij te plaatsen.

@nicolettevandam

Wat fijn om ook een vrouw in dit lijstje te zien die superfanatiek is wat voetbal betreft en daarnaast ook nog eens heel grappig. Dat kostte haar wel haar ambassadeurschap van Unicef, maar des te meer reden om haar te volgen tijdens de wedstrijden. Hilarische memes gegarandeerd!

0 Reactie(s) op: Zo wordt de WK-finale toch nog leuk: 5 Twitter-accounts om te volgen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.