Winnen met MacWorld: Vette Cooler Master Mobile gadgets! [ADVERTENTIE]

Door: Redactie Computer!Totaal | 28 mei 2013 10:11

Nieuws

In samenwerking met Coolermaster Mobile mogen we vanaf vandaag maar liefst 9 Coolermaster Mobile gadgets weggeven voor je iPad of Macbook. Extreem handig, voor op kantoor, onderweg of thuis: we geven 3x de L-Stand weg, 3x de ROC en 3x de JAS PRO. De actie loopt precies een week.

Het enige wat jij hoeft te doen is naar de Facebookpagina van Cooler Master Mobile te gaan, de pagina te liken en dan verloot Cooler Master de 9 gadgets onder de facebook fans die zich vanaf het moment dat dit artikel live is gezet hebben gemeld!

L-Stand: 3x

De L-STAND, gemaakt van eersteklas aluminium, is ontworpen om je MacBook zo voorzichtig mogelijk vast te houden. Dankzij de zachte rubberen voering in L-vorm blijft je MacBook veilig staan. Een anti-sliplaag onderop zorgt voor stabiliteit. Dankzij de L-vorm is er veel open ruimte die de luchtstroom bevordert. De verbeterde luchtstroom verlaagt de temperatuur van je MacBook, waardoor de levensduur wordt verlengd.

ROC: 3x

Er is maar weinig ruimte over als je je MacBook op je bureau zet en je deze aansluit aan een scherm en randapparatuur. Met de ROC kun je de ruimte op je bureau vergroten en je bureau effectiever gebruiken. Zo houd je ruimte over voor bijvoorbeeld belangrijke notities of boeken. Aan de bovenkant zit een inkeping met rubberen rand die ruimte biedt voor je MacBook, iPad 3 of iPad 2. Zo gebruik je je Macbook rechtop en blijft er veel ruimte over. Behalve je MacBook kun je er ook je iPad rechtop in zetten (zowel liggend als staand) om bijvoorbeeld films te bekijken.

JAS PRO: 3x

De JAS PRO-standaard is een aanvulling op je MacBook Pro. Als je langere tijd werkt op je MacBook Pro vergroot je de kans op RSI. Als je een gezondere werkomgeving wilt creëren, moet je je scherm hoger zetten en een los toetsenbord en muis gebruiken. Met de JAS PRO kun je je MacBook Pro rechtop zetten, zodat je beeldscherm op ooghoogte zit en veel comfortabeler werken.

0 Reactie(s) op: Winnen met MacWorld: Vette Cooler Master Mobile gadgets! [ADVERTENTIE]

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.