WhatPulse

Door: Robbin Ooijevaar | 06 januari 2011 11:41

Review

Ook achter het bureau legt u vele kilometers af. Het gaat daarbij uiteraard niet om serieuze lichaamsbeweging, maar eerder om een mini-marathon met een kans op RSI-klachten. WhatPulse geeft statistische informatie over deze wedloop en toont de kilometers die u met uw muis aflegt.

Het programma toont een icoontje met een W in uw systeemvak. Houd de muis stil op deze W en u ziet het aantal toetsaanslagen, muiskilometers en muisklikken. Klik met rechts op de W en kies Open geek window voor een uitgebreidere pop-up. Misschien nog wel interessanter zijn de statistieken van uw toetsenbord, die u bij Key frequencies ziet. Tijdens onze testperiode registreerde WhatPulse ruim 254.000 aanslagen, waarbij 24.000 keer op de spatietoets werd gedrukt, en - verontrustender - maar liefst 19.000 keer gebruik werd gemaakt van de correctietoets Backspace. Met de optie Account kunt u uw ‘score’ vergelijken met die van andere WhatPulse-gebruikers. WhatPulse werkt onder Windows, Linux en op een Mac.

Hoeveel kilometer heeft uw muis vandaag afgelegd? WhatPulse weet het antwoord.

WhatPulse

Freeware

Taal Engels

Download Windows 589 KB; Mac 928 KB; Linux 199 KB

OS Windows XP/Vista/7; Mac OS X; Linux

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: WhatPulse

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.