Waterdichte Galaxy S4 Active in de zomer naar Nederland

Door: Elmar Rekers | 05 juni 2013 10:25

MacWorld

Samsung heeft woensdag officieel de Galaxy S4 Active aangekondigd. Geruchten over deze nieuwe Galaxy S4 gingen al enkele weken rond, en Samsung laat nu weten dat de waterdichte smartphone in de zomer naar Nederland komt. Adviesprijs: 649 euro.

De Galaxy S4 Active is volgens Samsung gericht op de actieve smartphone-gebruiker. Zo is de behuizing aanzienlijk steviger dat bij de ‘normale’ S4 en kan het toestel gedurende 30 minuten op 1 meter diepte onder water gehouden worden.

Handschoenen

De Active beschikt, net als de Galaxy S4, over een quadcore-processor (1,9 GHz) en heeft een 5 inch Full HD-beeldscherm. Dit display kan volgens de fabrikant ook met handschoenen bediend worden. Verder is er een 2600 mAh-batterij aanwezig, een 8 megapixel-camera, 2 GB aan RAM en 16 GB opslagcapaciteit.

Doordat het binnenwerk van de Android-telefoon volledig is afgesloten, is de Active zowel stof- als waterdicht. Hierdoor is de telefoon wel iets dikker (9,1 millimeter) dan de normale Galaxy S4. Ook is het toestel met 151 gram iets zwaarder.

Samsung zal de Galaxy S4 Active (in de kleur Urban Grey) in de zomer lanceren in Nederland. Het toestel, dat 4G-internet zal ondersteunen, krijgt een adviesverkoopprijs van 649 euro.

0 Reactie(s) op: Waterdichte Galaxy S4 Active in de zomer naar Nederland

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.