Videocursus Mac: Mappen en bestanden ordenen met Hazel

Door: Robin Smit | 30 maart 2012 12:22

Nieuws

Je bestanden en mappen ordenen op je Mac kan veel tijd in beslag nemen. Hazel is een handige app voor je Mac die je het werk hiervoor uit handen neemt.

In Hazel is het mogelijk bepaalde opdrachten te geven voor bestanden en mappen op je computer. Zo kan je Hazel bijvoorbeeld automatisch bestanden met een bepaalde extensie naar een andere map laten kopiëren, of mappen met oude bestanden automatisch laten archiveren. Dit is echter nog maar een klein deel van de mogelijkheden van Hazel.

In de onderstaande video wordt in een paar minuten uitgelegd hoe je zelf ook aan de slag kan met Hazel en hoe je alles uit deze handige tool kan halen.

Bron: MacWorld.com / Dan Miller

Hazel kost $25,- en is hier verkrijgbaar. Ben je nog niet overtuigd van de werking van Hazel, dan kan je hier ook een gratis proefversie van 14 dagen downloaden.

Deze video is voor de lezers van de Nederlandse editie van MacWorld te bekijken met Nederlandse ondertiteling. Vind je dit handig, of is deze toevoeging voor jou compleet overbodig? Geef je mening in de comments!

0 Reactie(s) op: Videocursus Mac: Mappen en bestanden ordenen met Hazel

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.