Transmute Standard 2.08

Door: Robbin Ooijevaar | 14 september 2010 09:18

Review

Het zou fijn zijn als Internet Explorer, Chrome en Firefox dezelfde techniek zouden gebruiken om ‘bladwijzers’ te beheren, maar dat is voorlopig een utopie. Internet Explorer gebruikt Favorieten en Chrome en Firefox hebben het over Bladwijzers. De drie technieken werken niet met elkaar samen en de importeerfuncties om bladwijzers onderling uit te wisselen zijn beperkt.

Transmute is gespecialiseerd in het overzetten van web-boekenleggers van de ene naar de andere browser. Alle belangrijke webbrowsers worden door het programma ondersteund. Let op: bij het overzetten wordt de bestaande collectie overschreven. De commerciële versie van Transmute biedt op dit gebied meer mogelijkheden en hij kan boekenleggers beter samenvoegen. Ook synchroniseren en controleren op dode links behoort bij de betaalde versie tot de mogelijkheden. De gratis versie voldoet echter prima als u een programma zoekt om uw web-boekenleggers volledig van of naar Chrome, Internet Explorer, Firefox of een andere browser over te zetten.

Transmute zet de bladwijzers van alle bekende webbrowsers over.

Transmute zou ook op Linux en Mac OS X via het Mono-framework moeten werken. Voor meer informatie hierover kunt u de Transmute website raadplegen.

Transmute Standard 2.08

Freeware

Taal Nederlands

Download 2,3 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Transmute Standard 2.08

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.