Tintii Photo Filter 2.4

Door: Robbin Ooijevaar | 18 november 2010 15:29

Review

Mooie foto’s zijn meestal onder handen genomen met fotobewerkingsoftware. De kans is groot dat er met de kleuren is gerommeld of dat er kleuren zijn verwijderd, waardoor een hoger contrast wordt bereikt en het onderwerp van de foto ‘springt’. Tintii Photo Filter maakt het eenvoudig om blauw, geel, rood en groen uit een afbeelding te halen.

Uiteraard kunt u kleuren ook combineren. Lastige instellingen zijn er niet, alles werkt visueel met vier kleurenknoppen. Als u op Open klikt om een foto te laden, verschijnt er een voorbeeldweergave. Links in beeld ziet u de genoemde kleurenknoppen. Klik hierop om de basiskleuren uit uw foto te verwijderen of om ze juist toe te voegen. U krijgt snel een fraai resultaat door de foto zwart/wit te maken en alleen bepaalde kleurelementen toe te voegen. Desgewenst kunt u de balans en andere zaken bijregelen via het controlepaneel dat u rechts in beeld ziet, maar de meeste gebruikers zullen dit niet nodig hebben. U bewaart de afbeelding, zonder het origineel te overschrijven, met de knop Save as. Tintii Photo Filter is gratis voor persoonlijk gebruik. U ziet weliswaar een Register-knop in beeld, maar deze kunt u negeren. Via die knop stapt u voor 11 euro over naar een geregistreerde versie, die ook direct vanuit Photoshop werkt.

Tintii Photo Filter geeft een artistiek tintje aan uw foto’s, door zwart/wit en kleur met elkaar te combineren.

Tintii Photo Filter 2.4

Freeware

Taal Engels

Download 8 MB (Win7) ; 11,8 MB (Mac); 312 KB (Linux)

OS Windows XP/Vista/7; Mac OS X; Linux

SysteemeisenOnbekend

Veiligheid

Let op: 1 van 43 virusscanners ziet iets verdachts in het installatiebestand. Maar aangezien het er maar één is, vermoeden we dat er sprake is van een fout-positief (oftewel een vals-positief). Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details.

0 Reactie(s) op: Tintii Photo Filter 2.4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.