Spotify schotelt pc-gebruiker nieuwe functies voor

Door: Elmar Rekers | 11 mei 2012 16:33

MacWorld

Spotify heeft vrijdag een reeks nieuwe functies aangekondigd binnen de software voor pc en Mac. Zo worden de sociale mogelijkheden uitgebreid en krijgt de radio-functie een prominente rol. Update 0.8.3 is direct beschikbaar.

Binnen Spotify 0.8.3 is het mogelijk om bij iedere afspeellijst en ieder album te kiezen voor 'Radiozender voor deze afspeellijst/dit album beginnen'. Hiermee wordt vervolgens de bekende radiofunctie geopend die muziek zal afspelen op basis van nummers in de lijst of op het album.

Codes voor afspeelknoppen

Middels de 'direct zoeken'-update is het mogelijk om nu met de muis over de resultaten in de lijst zoeksuggesties te bewegen, waardoor deze automatisch in het hoofdscherm verschijnen. Daarnaast zijn codes voor afspeelknoppen nu ook direct vanuit Spotify te verkrijgen.

De muziekdienst lijkt ook steeds meer nadruk te willen leggen op sociale functies. Het delen via Facebook was al enige tijd mogelijk, maar sinds vrijdag kan er ook Spotify-content op Tumblr gepost worden en zijn er verkorte spoti.fi-links beschikbaar voor Twitter.

Spotify rolt update 0.8.3 momenteel gefaseerd uit, maar deze is ook direct te downloaden via de Spotify-website.

0 Reactie(s) op: Spotify schotelt pc-gebruiker nieuwe functies voor

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.