Samsung introduceert Galaxy S4 mini

Door: Elmar Rekers | 30 mei 2013 10:26

MacWorld

Samsung heeft donderdag de Galaxy S4 mini officieel aangekondigd. De smartphone heeft een 4,3 inch-beeldscherm, draait op Android Jelly Bean en zal in het derde kwartaal beschikbaar komen in Nederland.

Er gingen al weken geruchten over de komst van de Galaxy S4 mini, en Samsung plaatste het toestel eerder deze week zelfs al per ongeluk in zijn webshop. "Het is de compacte versie van de meest succesvolle smartphone ooit", aldus Samsung in het persbericht.

Naast het formaat moet het toestel echter ook op andere vlakken inboeten. Waar de S4 over een quadcore-processor beschikt, heeft de S4 mini een chipset met twee kernen. Het beeldscherm (qHD) is daarnaast 4,3 inch groot en de camera heeft een 8 megapixel-sensor.

WatchOn

Net als zijn grote broer is de Galaxy S4 mini te gebruiken als universele afstandsbediening en wordt het snelle 4G-internet ondersteund. Ook zullen veel van de software-features van de S4 worden overgeheveld naar dit nieuwe toestel.

Samsung zal de Galaxy S4 mini (met 8 GB aan geheugen) in het derde kwartaal lanceren in Nederland. De adviesverkoopprijs bedraagt 500 euro.

0 Reactie(s) op: Samsung introduceert Galaxy S4 mini

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.