Purity 1.08

Door: frank-de-graaf | 16 juni 2011 00:00

MacWorld

Apple is er uitstekend in geslaagd om de Mac in de markt te zetten als een onderhoudsvrij systeem. De werkelijkheid is echter weerbarstig. Ook de programma’s op een Mac laten een grote hoeveelheid tijdelijke bestanden en andere ruimtevreters achter op de harde schijf. Met Purity ruimt u al die ongewenste bestanden middels één klik op de muisknop op.

Download Purity en installeer het door het bestand naar de map Programma’s te slepen. Start het vervolgens. In Purity kunt u gebruikmaken van de koppelingen in het programma zelf. Selecteer per onderdeel wat u wilt verwijderen en wat niet. Wees hier in het begin terughoudend mee, want het kan onduidelijk zijn wat Purity allemaal verwijdert. Keer vervolgens terug naar het hoofdscherm, door op Begin Jobs te klikken, en kies Remove Selected Files om het opruimen te starten. Zorg ervoor dat u geen programma’s met niet-opgeslagen werk hebt openstaan. Daar kunnen namelijk problemen mee ontstaan als Purity aan het werk gaat.

Purity schoont uw Mac op door ongewenste bestanden te verwijderen.

Purity 1.08

Freeware

Taal Engels

Download 732 KB

OS Mac OS X

Systeemeisen 2 MB harde schijf ruimte

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Purity 1.08

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.