Nokia brengt Lumia 620 in maart naar Nederland

Door: Elmar Rekers | 18 februari 2013 16:42

Nieuws

De Lumia 620, Nokia’s budgetsmartphone met Windows Phone 8, zal in maart beschikbaar komen in Nederland. Het toestel krijgt een adviesprijs van 259 euro opgeplakt.

De Lumia 620 is het derde Windows Phone 8-toestel dat Nokia in Nederland lanceert. Naast de 920 en 820 is deze Lumia 620 de meest betaalbare van het stel. De telefoon zal verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, waaronder magenta, geel, cyaan, wit en zwart. De covers van het toestel zijn overigens te verwisselen voor een andere kleur.

Supersensitief

De telefoon heeft een 3,8 inch-scherm met een resolutie van 480 x 800 pixels. Als processor is er een dualcore-chipset van Qualcomm ingebouwd. Verder is er 512 MB aan RAM aanwezig en 8 GB opslagcapaciteit. Net als de Lumia 820 en 920, heeft ook deze smartphone een ‘supersensitief’ touchscreen. Hierdoor is het aan te sturen met bijvoorbeeld handschoenen of vingernagels.

Er is een 5 megapixel-camera aanwezig die enkele exclusieve Nokia-functies met zich mee brengt. Zo ondersteunt deze onder meer Cinemagraph, Smart Shoot en City Lens. Aan de voorzijde zit tot slot ook nog een VGA-camera voor het voeren van videogesprekken. Een exacte datum voor de lancering in maart weet de Finse fabrikant maandag nog niet te geven.

0 Reactie(s) op: Nokia brengt Lumia 620 in maart naar Nederland

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.