Miro Video Player 3.5

Door: Kees Krick | 27 december 2010 11:50

Review

Miro Video Player tovert uw computer om tot een heus internet-­televisietoestel. Het programma snort allerlei online films op en haalt ze binnen, zodat u ze vervolgens op uw gemak kunt bekijken. De films kunnen zelfs van HD-kwaliteit zijn maar ook de ‘oude’ formaten worden gewoon ondersteund.

De films die u uitkiest worden eerst op uw eigen pc binnengehaald. Zo speelt u ze even later zonder haperingen af. Handig als de netwerkverbinding eens een keertje wat minder vlot werkt, of wanneer u helemaal niet met internet verbonden bent. Daarnaast zijn diverse filmpjes ook meteen online te bekijken.

Kanaalgids

Via de ingebouwde kanaalgids ziet u welke nieuwe filmpjes beschikbaar zijn. U kunt op diverse manieren filteren. Ook is het mogelijk trefwoorden op te geven, om rechtstreeks naar films over een bepaald onderwerp te zoeken. Zodra u iets interessants voorbij ziet komen is dat met een druk op de knop binnen te halen. Het komt dan in het onderdeel Downloads van de bibliotheek te staan. Zodra een film is opgehaald, komt het in het onderdeel Video te staan, waar het vervolgens is af te spelen. Op series kunt u zich abonneren, zodra er een nieuwe aflevering beschikbaar is, wordt deze automatisch voor u opgehaald. Pas bij de installatie van Miro Video Player wel op: het programma wil erg graag dat u Miro als startpagina instelt, en vraagt dit meerdere keren tijdens de installatie.

De kanaalgids kan onder andere per genre bekeken worden.

Conclusie

Miro Video Player is zeer handig om op zoek te gaan naar leuke filmpjes en om afleveringen van series automatisch te laten ophalen. En u kunt ze kijken wanneer het u uitkomt, zonder last te hebben van langzame verbindingen of servers.

Miro Video Player 3.5

Freeware

Taal Nederlands

Download Windows: 37,8 MB; Mac: 34,2 MB

OS Windows XP/Vista/7; Mac OS X 10.4+; diverse smaken Linux

Systeemeisen Onbekend

Oordeel 7/10

Pluspunten

Kanaalgids

Zoekfunctie

Films worden echt opgehaald

Minpunten

Zoeken binnen selectie van kanaalgids kan niet

Opdringerige melding voor instellen startpagina

0 Reactie(s) op: Miro Video Player 3.5

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.