Miro Video Converter 2.4

Door: frank-de-graaf | 28 december 2010 13:12

MacWorld

Het Open Source-programma Miro Video Converter heeft een heel eenvoudige interface, maar biedt onderhuids bijzondere conversiemogelijkheden. En het programma laat zich heel eenvoudig installeren.

Download het installatiebestand, versleep het naar uw programmamap en dubbelklik erop om het te installeren. Start Miro Video Converter vervolgens op. Kies uit een van de voorinstellingen het gewenste doelformaat en sleep de te converteren film naar het venster. Een klik op Convert! is nu voldoende om de film om te zetten. Bij de doelformaten hebt u de keuze uit verschillende mogelijkheden. U kunt de film bijvoorbeeld ook omzetten voor een Android-apparaat of voor een willekeurig apparaat van Apple - inclusief de iPad. Als u voor een Apple-apparaat kiest, verschijnt ook de mogelijkheid om de film direct naar iTunes te sturen, zodat hij in een afspeelbaar formaat wordt gesynchroniseerd. Hoewel het programma officieel ook HD-formaten aankan, leverden die bij ons soms problemen op. Wat er daarbij precies gebeurde bleef onduidelijk, maar een paar keer verscheen direct bij de start van de conversieprocedure een foutmelding.

Laat u zich daar niet door weerhouden om het programma uit te proberen, want verreweg de meeste conversies verlopen prima. Van Miro Video Converter is zowel een Windows- als een Mac-versie beschikbaar.

Miro Video Converter heeft een eenvoudige interface en dito werking, maar biedt veel conversiemogelijkheden.

Miro Video Converter 2.4

Freeware

Taal Engels

Download Windows 8,3 MB; Mac 19,2 MB

OS Windows XP/Vista/7; Mac OS X

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

1 Reactie(s) op: Miro Video Converter 2.4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 13 juli 2016 11:30 Anoniem
    I have seen your article. that is a really nice post. Miro Video Converter 2.4 is the best video converter.More people are using this application.

    aiseesoft coupons
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.