MakeMKV 1.6.10

Door: Robbin Ooijevaar | 21 juni 2011 11:31

Review

Het mkv-formaat is populair onder filmliefhebbers en het biedt een zeer goede beeld- en geluidskwaliteit. Met MakeMKV bewaart u uw glimmende schijfjes als mkv-bestand op uw harde schijf.

Plaats de filmschijf in uw speler (of brander) en start MakeMKV. Kies in het menu File voor Open disk en selecteer vervolgens uw dvd- of blu-ray-speler. MakeMKV analyseert de film en geeft hem schematisch weer. U kunt onderdelen zoals de extra’s en overbodige ondertiteling uitschakelen, zodat het mkv-bestand kleiner wordt. Geef bij Output folder de map op waarin u het mkv-bestand wilt bewaren. Klik op de knop onder Make MKV om uw film naar de computer te kopiëren en om te zetten naar het mkv-formaat. MakeMKV ondersteunt dvd’s en blu-ray-schijfjes. Dvd’s mag u onbeperkt converteren, het importeren en omzetten van blu-ray-schijfjes is een sharewarefunctie waar u gedurende dertig dagen gebruik van kunt maken.

MakeMKV maakt van een blu-ray- of dvd-schijfje een mkv-bestand voor gebruik op uw mediaspeler of huiskamercomputer.

MakeMKV 1.6.10

Freeware

Taal Engels

Download Windows: 3,8 MB; Mac 4,4 MB

OS Windows 2000/XP/Vista/7; Mac OS X

Systeemeisen 10 MB harde schijf ruimte, 512 MB RAM

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

1 Reactie(s) op: MakeMKV 1.6.10

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • 26 juni 2015 13:17 Anoniem
    hiii ,i really appreciate your work .http://www.crackeygen.com/
    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
    met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.