Kom ook naar de 50PlusBeurs!

Door: Redactie Computer!Totaal Redactie Computer!Totaal | 03 september 2014 09:00

MacWorld

Op 16 t/m 20 september staan we op het Techpaviljoen van de 50PlusBeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Het thema dit jaar is 'Het leven daagt je uit'. Samen met onze exposanten hebben we een interessant programma samengesteld. Kom je ook?

Er staan in totaal 600 exposanten en er worden ruim 100.000 bezoekers verwacht. Een groot feest dus!

Tijdens de 50PlusBeurs bieden we, samen met Zoom.nl en onze

partners diverse workshops aan over de volgende onderwerpen: Veilig internetbankieren, Raspberry Pi, Handige tips voor contact met familie en vrienden, Thuisnetwerk, Domotica, Chromecast, PC versnellen/optimaliseren, Windows XP, Fotografie en Camera's. Praktisch, leerzaam en informatief!

Ook onze partners zullen workshops aanbieden. Hieronder een overzicht:

Van Duuren Media

Bezoek de boekenstand van uitgeverij van Duuren Media en maak een keuze uit het ruime assortiment boeken, leer van de auteurs over het werken met de iPad tot en met het filmen met de digitale camera tijdens de verschillende presentaties en natuurlijk zijn zij na afloop op de stand voor het beantwoorden van uw vragen. Kom langs en ervaar zelf hoe u meer plezier uit uw tablet en digitale camera kunt halen met onze nuttige boeken en praktische tips van onze auteurs.

Workshops:

Bert Venema over Videobewerking met Pinnacle Studio

Pieter Dhaeze over Filmen met een digitale fotocamera

Wilfred de Feiter over Werken met je iPad

Bob van Duuren over Windows 8.1

CEWE Nederland

Ook dit jaar is CEWE Nederland met haar eigen merk CEWE FOTOBOEK op de 50+ beurs aanwezig. Tijdens de beursdagen worden er workshops voor het maken van een fotoboek verzorgd, krijgt men individuele uitleg over de software, kunnen bezoekers 10 gratis foto's af laten drukken en is er volop mogelijkheid de verschillende typen fotoboeken en papiersoorten met eigen soorten te zien.

Workshop: Leer hoe je al die mooie momenten vast kunt leggen in een CEWE fotoboek.

G DATA

IT beveiliging is in Duitsland uitgevonden: G DATA Software AG wordt gezien als de uitvinder van AntiVirus. Meer dan 25 jaar geleden ontwikkelde het bedrijf, dat in 1985 in Bochum werd opgericht, het eerste programma dat de strijd aanbond met computervirussen. Tegenwoordig is G Data één van 's werelds leidende leveranciers van IT beveiligingsoplossingen.

Workshops:

Cybergevaar! waar staat het nu voor?

De elf mythes rondom computerveiligheid

De gevaren van internetbankieren

PC Basic

PC Basic biedt sinds 2007 moderne computers en software speciaal ontworpen voor een zo eenvoudig mogelijke bediening. Een volwaardige computer, die eenvoudig te bedienen is. Alle programma's zijn gebruiksklaar voor de consument geïnstalleerd en volledig Nederlandstalig.

SupportMyPC

SupportMyPC helpt u bij alle problemen en vragen die u kunt hebben bij het gebruik van uw PC, laptop, notebook of tablet. Is uw PC traag, wilt u nieuwe software installeren of hebt u een computervirus? Wilt u veilig internet voor uw kinderen, een fotoalbum maken of nieuwe randapparatuur aansluiten? SupportMyPC heeft een expert die u online kan helpen. Altijd, direct en overal.

Western Digital

Western Digital is al jaren innovator en marktleider in de opslagbranche. Als trendsetter in opslagtechnologie, produceert het bedrijf betrouwbare, high-performance hard disk drives (hdd) en solid state drives (ssd). Deze schijven worden behalve in de eigen opslagproducten door OEM's en systeembouwers toegepast in desktop- en mobiele computers, in bedrijfscomputersystemen, embedded systemen en consumentenelektronica.

Workshop: Hoe creëer je een ideale back-up voor al uw belangrijke gegevens?

2 Reactie(s) op: Kom ook naar de 50PlusBeurs!

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • 3 september 2014 14:05 Anoniem
  Leuk ik ga hier zeker even een kijkje nemen!
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • 6 september 2014 01:57 Anoniem
  Wat moeten 50+ ers nou met een raspberry pi :p
  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.