Kapow Punch Clock 1.3.4

Door: Robbin Ooijevaar | 02 februari 2012 16:36

MacWorld

Als u thuiswerkt aan een project, studiewerk hebt of zelfstandig ondernemer bent, kan het handig zijn om bij te houden hoelang u aan een project werkt. Kapow Punch Clock biedt een softwarematige prikklok waarmee u uw werktijd eenvoudig kunt bijhouden. De kracht van het programma zit met name in de eenvoud, maar dit maakt Kapow Punch Clock zeker niet minder functioneel.

Klik op Project / Add om een nieuw project aan te maken, waarna dit links in beeld verschijnt. Klik het aan en gebruik de knop Start en Stop om de timer te activeren. U kunt meerdere projecten bijhouden. Kapow Punch Clock telt de tijden van een project bij elkaar op, zodat u ziet hoe lang u ergens mee bezig bent geweest. Per ongeluk vergeten 'in te klokken'? Als u op Session / Add klikt, kunt u de tijden handmatig opgeven. Met Project / Report kunt u snel een overzicht uitprinten van de tijden. Kapow Punch Clock is niet alleen handig om de tijd bij te houden bij zaken die u moet uitvoeren, maar ook om onderbrekende bezigheden bij te houden (van uzelf of van collega's) zoals privételefoontjes en rookpauzes. Kapow Punch Clock heeft geen installatiewizard. U pakt de software uit, start Kapow.exe en kunt direct aan de slag. Het programma werkt ook vanaf een usb-stick of vanuit Dropbox. Zo kunt u overal, waar u ook bent, uw werktijden bijhouden.

Kapow Punch Clock is een slimme prikklok waarmee u eenvoudig de tijd bijhoudt die u besteedt aan projecten, opdrachten en andere werkzaamheden.

Kapow Punch Clock 1.3.4

Freeware

Taal Engels

Download Windows 6,1 MB; Mac 13 MB

OS Windows XP/Vista/7; Mac OS X

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Kapow Punch Clock 1.3.4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.