iTuner 1.2.37

Door: Robbin Ooijevaar | 16 september 2010 09:19

Review

Het programma iTunes wordt door sommigen gezien als een noodzakelijk kwaad om de iPhone en iPod te kunnen gebruiken, maar het is ook zeer geliefd. De doorgewinterde iTunes-fan loopt vroeg of laat echter tegen beperkingen op. Zo verloopt het exporteren van muziek niet heel handig en dat geldt ook voor het werken met afspeellijsten. Het is met iTunes niet mogelijk om muziek naar een standaard usb-muziekspeler te exporteren.

iTuner lost deze tekortkoming op en het programma helpt ook bij het opschonen van uw muziekcollectie. Zo bent u eindelijk verlost van nummers die niet meer afspelen omdat ze niet op uw harde schijf staan, maar nog wel in de iTunes-bibliotheek voorkomen. Daarnaast biedt iTuner een betere manier om met sneltoetsen om te gaan. Kortom: als u iTunes gebruikt en functies mist, probeer dit programma dan eens uit. De kans is groot dat iTuner er voor zorgt dat u nog meer plezier aan uw muziekcollectie beleeft. Hoewel het een gebruiksvriendelijk programma is, is een waarschuwing op zijn plaats: gebruik de opschoonfuncties met beleid. Zo voorkomt u dat u nummers uit uw collectie wist die bijvoorbeeld op een tijdelijk onbereikbare netwerkschijf staan.

iTuner haalt de bezem door uw muziekcollectie en lost veel voorkomende problemen op.

iTuner 1.2.37

Freeware

Taal Engels

Download 3,9 MB

OS Windows XP/Vista/7

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: iTuner 1.2.37

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.