iPhone 5 krijgt eerste bugfix

Door: Jasper Bakker | 01 oktober 2012 11:28

Nieuws

Apple brengt zijn eerste fix uit voor de iPhone 5, om weigerende WiFi-verbindingen op te lossen. De nieuwste iPhone blijkt 3G-data te verbruiken terwijl het wel verbonden is met WiFi.

Het probleem van het onnodige dataverbruik, wat extra kosten kan opleveren, is opgemerkt door Amerikaanse gebruikers die Verizon als telecomprovider hebben. Zij zagen hun datategoed opraken door de iPhone 5, terwijl die wel de melding gaf dat het verbinding had met een WiFi-netwerk. Apple heeft nu een fix uitgebracht voor iOS 6 op zijn nieuwste smartphone om dit probleem op te lossen, meldt de News Service van Webwereld-uitgever IDG.

Instellingsprobleem

Volgens Apple komt dit probleem slechts "onder bepaalde omstandigheden" voor. Wat die omstandigheden zijn, vermeldt de iPhone-maker niet. Tech-nieuwssite Cnet meldt dat veel gebruikers hebben geklaagd in Apple's supportfora. De bugfix is een wijziging in de instellingen voor de telecomcarrier, dus niet van toepassing voor alle iPhone 5-gebruikers wereldwijd. Na downloaden en installeren van de fix moet het toestel geheel uit- en weer ingeschakeld worden om de installatie af te ronden.

0 Reactie(s) op: iPhone 5 krijgt eerste bugfix

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.