iAlertU 0.57 b

Door: frank-de-graaf | 11 juni 2010 11:21

MacWorld

Een laptop is snel gestolen en beveiliging met kabels stelt in de meeste gevallen niet al te veel voor. iAlertU biedt softwarematige beveiliging, maar het werkt alleen op Macs. Het programma maakt gebruik van de ingebouwde bewegingssensoren van de MacBooks van Apple en laat een alarmsignaal horen op het moment dat iemand uw apparaat probeert te stelen.

De bediening verloopt via de standaardafstandsbediening van de MacBook. Door een paar seconden op de menuknop te drukken, wordt iAlertU geactiveerd en desgewenst weer uitgeschakeld. Zorg ervoor dat de afstandsbediening ‘gepaard’ is met uw laptop, zodat hij alleen naar die van u luistert. U kunt aangeven wanneer het alarm af moet gaan, bijvoorbeeld bij beweging, als het toetsenbord wordt aangeraakt, het scherm wordt dichtgeklapt of de voeding wordt verwijderd. Het alarm klinkt maximaal twee minuten en werkt zelfs als het scherm is dichtgeklapt. Bovendien wordt met de ingebouwde camera een foto gemaakt die naar uw mailadres wordt verzonden, zodat u weet wie de boosdoener is.

iAlertU beveiligt uw MacBook, maakt een foto van de dief en laat zelfs als het apparaat dicht zit een flink alarm horen.

iAlertU 0.57 b

Freeware

Taal Engels

Download 1,29 MB

OS Mac OS X

Systeemeisen Onbekend

Maker Edgar de Graaff, e.a.

0 Reactie(s) op: iAlertU 0.57 b

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.