Hyperdock 1.0

Door: frank-de-graaf | 24 mei 2011 12:08

Review

Hyperdock is geen programma maar een uitbreiding voor uw Mac. Officieel verkeert de ontwikkeling ervan nog in het bètastadium, maar de toepassing werkt al prima.

Na het opstarten nestelt dit onderdeel zich in het voorkeurenscherm en kan de werking van het dock worden aangepast. Als u uw muis op iTunes laat rusten, krijgt u bijvoorbeeld direct de mogelijkheid om naar het volgende nummer te springen. Ook de functionaliteit van Safari wordt door Hyperdock uitgebreid. Voor een hele lijst Mac-programma’s worden op deze manier extra mogelijkheden geboden; van het tonen van uw agenda tot het direct kunnen opstellen van een e-mailbericht. Mocht u niet gecharmeerd zijn van Hyperdock, dan is het eenvoudig weer te verwijderen. Ga naar het instellingenscherm en kies voor Hyperdock. Op het tabblad About zit de Uninstall-knop. Het is de moeite om sowieso eens door dit venster te bladeren, want de instelmogelijkheden van Hyperdock zijn enorm uitgebreid.

HyperDock maakt het mogelijk om programma’s te bedienen vanuit het dock.

Hyperdock 1.0

Freeware

Taal Engels

Download 3,3 MB

OS Mac OS X

Systeemeisen Onbekend

Veiligheid

Geen van de ca. 40 virusscanners zag iets verdachts in het installatiebestand. Voor zover wij op moment van publicatie hebben kunnen nagaan, is het installatiebestand veilig om te downloaden. Zie het volledige detectierapport van VirusTotal.com voor meer details. Mocht er inmiddels een nieuwe versie van de software beschikbaar zijn, dan kunt u het bestand via VirusTotal.com altijd zelf opnieuw scannen.

0 Reactie(s) op: Hyperdock 1.0

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.